Dorpshuis de heugte

Korte informatie

Dorpshuis De Heugte, op initiatief van een groep dorpelingen opgericht in 1968, maar tot op de dag van vandaag een begrip in Nieuw-Balinge. Het motto van de alom gerespecteerde Nieuw-Balinger Mr. Siebering “doe niets gescheiden wat samen kan” wordt hier stevig in ere gehouden. Hierdoor is het dorpshuis de vaste uitvalsbasis voor de vele stichtingen, verenigingen en clubs die ons dorp rijk is. Doordat we beschikken over verschillende ruime (vergader)zalen, twee podia, en een nostalgisch, maar gezellig bruin café met snackbar weet menig inwoner ons te vinden. Bijna dagelijks zijn er daardoor diverse activiteiten voor verschillende doelgroepen.

Niet alleen als particulier kunt u hier terecht, ook voor zakelijke vergaderingen en bijeenkomsten is het dorpshuis bijzonder geschikt. We hebben goede faciliteiten voor lezingen en wij zijn zeer goed te gebruiken als trainingslocatie, cursusruimte of als rustgevende plek om een workshop te geven. We beschikken over verscheidene zakelijke arrangementen die naar uw wens zijn aan te passen.

Dorpshuis De Heugte ligt centraal in Drenthe en heeft een prima verbinding met de snelwegen A37 en de A28. Daarnaast ligt het dorpshuis midden in het natuurgebied Mantingerveld, waar diverse mooie wandel- en fietsroutes te vinden zijn. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar [email protected] en we informeren u graag over de mogelijkheden.

Algemene info

Kinderclub

60+ Actief