project 'doek'

Verbouwing dak kantine

Project 'Doek'

Wij hebben voor de verbouwing van het dak van de kantine , meegedaan aan het project DOEK van de gemeente Midden Drenthe. Voor die aanvraag moesten wij een filmpje maken en daarin uitleggen wat wij precies van plan waren. Zaterdag 22 januari was de prijsuitreiking van het project, en wij hebben € 5000,- mogen ontvangen uit het project. Een mooi bedrag om mee te starten, het totale bedrag wat wij hiervoor nodig zijn is echter fors hoger. Wij zullen hiervoor nog enige doelen aanschrijven en hopen nog enige financiële ondersteuning te kunnen krijgen.

Help jij een handje mee?

Er van uitgaande dat dit gaat lukken, zijn wij voor de verbouwing vrijwilligers nodig die de vereniging een warm hart toedragen en ons willen helpen met de verbouwing.

Diegenen die bereid zijn hier een deel vrij tijd in te willen steken, kunnen zich opgeven bij Petra van der Weide (0625229566) of bij Roelof Bisschop (0650746052).

Belangrijkste onderdeel bij de start van de werkzaamheden is het verwijderen van het oude dak, hier zal het nodige sloopwerk voor moeten gebeuren. Zodra de werkzaamheden van start gaan (ergens in juni) zullen wij dit laten weten via Kontact en via de website.