de ijsvereniging

De ijsbaan van Nieuw Balinge is gelegen in het prachtige natuurgebied “Het Mantingerveld” en is geheel omgeven door bomen. Van oorsprong is het een ven, die later is bijgewerkt. De diepte is tot ongeveer 1 meter. Het water is schoon. Je kunt er zwemmen, vissen en schaatsen. De ideale recreatieplas!

Jaarvergadering

Door de versoepelingen in de coronamaatregelen is het mogelijk om alsnog de jaarvergadering te gaan houden. Wij hebben het voornemen om deze jaarvergadering te gaan houden op  woensdag 23 februari 2022 om 20:00 uur in de kantine van de ijsbaan.

De notulen van de laatst gehouden jaarvergadering zullen nogmaals worden geplaatst in het Kontact, het financiële verslag en de begroting 2022 wordt uitgereikt op de vergadering.

Data Klaverjassen

Door op de onderstaande knop te drukken komt u terecht bij de data omtrent het klaverjassen voor 2021 / 2022. In het document staat alle informatie!

Word lid!

Lid worden van de IJsvereniging Nieuw Balinge is eenvoudig en heel aantrekkelijk.!

  • Het Gezinslidmaatschap is  20 euro per jaar;
  • Een Persoonslidmaatschap is 10 euro per jaar.

De Contributie wordt door enthousiaste vrijwilligers bij U opgehaald of u kunt een jaarlijkse incasso hanteren.

Wilt u graag lid worden? Klik dan op de knop hieronder om het inschrijfformulier te downloaden. Wanneer u deze heeft ingevuld, gelieve volledig aanleveren via de mail IJsverenigingnieuwbalinge@gmail.com

Extra informatie

Bankrekening nummer: NL28RABO0369415418 t.n.v. IJsvereniging Nieuw Balinge
Voorzitter: Roelof Bisschop
Tel.: 06-50746052
Adres: Mantingerweg 1, 7938PM Nieuw-Balinge

Project 'Doek'

Mede dankzij een mooi geldbedrag dat er is opgehaald gaan wij ongeveer in juni starten met het vernieuwen van het dak van onze kantine. Iedere extra hulpkracht is welkom! Meer informatie over waar je je moet opgeven? Klik dan op de knop hieronder.

Oude foto's ijsbaan Nieuw-Balinge

Bent u benieuwd naar oudere foto’s van de mooie ijsbaan in Nieuw-Balinge? Klik dan op de knop hieronder!