CPO Nieuw-Balinge

Het begin is er!

Nadat Plaatselijkbelang Nieuw Balinge langdurig heeft gesproken met alle betrokken partijen, waaronder de gemeente Midden Drenthe, is er een nieuwe stap gezet in de realisatie van een bouwinitiatief aan de Boekweitstraat. In de eerste vergadering met geïnteresseerde kopers en huurders is een eerste stap gezet met het uitreiken van een woonwensenformulier. Alle geïnteresseerden vullen het woonwensenformulier, waarna een eerste, nadere inventariatie gemaakt kan worden.  

Starters, doorstromers & senioren.

Er is in principe plaats voor meerdere doelgroepen. Op de beoogde locatie kunnen circa 20 woningen gebouwd worden. Het woonintiatief zou dus kunnen voorzien in een breed scala aan mogelijkheden. Gegadigden kunnen vooraf aangeven voor welke soort woning ze opteren. Dat biedt voor Nieuw Balingers (en buurtgenoten) een unieke kans! 

Woonwensenformulier

 
Het belooft een heel leuk traject te worden met als resultaat circa 20 fijne woonplekken. Je hebt alle vrijheid om er echt jouw eigen huis van te maken. Dat doe je samen met de andere bewoners van het bouwintitiatief. Mocht je ook willen deelnemen in dit bouwinitiatief dan is dit je kans! Als je wilt meedoen, vraag dan een woonwensenformulier aan bij Plaatselijk Belang Nieuw Balinge. Het mailadres is [email protected]